ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Αγαπητοί συμπατριώτες, σάς παρουσιάζουμε το νέο ιστολόγιο του συλλόγου μας, στο οποίο θα αναρτώνται τα νέα του Συλλόγου μας, οι εκδηλώσεις καθώς και διάφορα θέματα από την πατρίδα μας.
Εδώ θα μπορείτε να συμμετέχετε με δικές σας καταχωρήσεις, ερωτήσεις, απόψεις, προτάσεις και γενικά θέματα που επιθυμείτε να μοιραστείτε με τα μέλη του Συλλόγου μας.

Ο Καπετάν Άγρας

Ο Καπετάν Άγρας

Τρίτη 15 Απριλίου 2014







Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΄΄Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ΄΄ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 30, ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014.  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΣΤΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΔΕΛΦΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΄΄ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ'', Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑ ΤΖ. ΤΣΑΔΗΛΑ, Η ΚΑ Φ. ΜΑΝΔΑΜΑΔΙΩΤΗ, Ο ΚΟΣ ΑΧ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.. ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ΄΄ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Η ΚΑ ΑΝ. ΑΜΑΞΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΙΡΛΙΩΤΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣ Η. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑ Δ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ ΄΄Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ'' Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑ ΣΤΑΜ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ. Σ. ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΑΡΜΟΝΙΑ. Ο ΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ, ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΑΙΡΑ ΤΙΣ ΠΕΝΝΙΕΣ ΤΟΥ. ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 280 ΑΤΟΜΑ.



                                             ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.