ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Αγαπητοί συμπατριώτες, σάς παρουσιάζουμε το νέο ιστολόγιο του συλλόγου μας, στο οποίο θα αναρτώνται τα νέα του Συλλόγου μας, οι εκδηλώσεις καθώς και διάφορα θέματα από την πατρίδα μας.
Εδώ θα μπορείτε να συμμετέχετε με δικές σας καταχωρήσεις, ερωτήσεις, απόψεις, προτάσεις και γενικά θέματα που επιθυμείτε να μοιραστείτε με τα μέλη του Συλλόγου μας.

Ο Καπετάν Άγρας

Ο Καπετάν Άγρας

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1ου Τριμήνου 2010

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


Συνεχίζουμε για Πέμπτη συνεχή χρονιά την Κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΒΕΡΓΙΝΑ», στην Μοναστηρίου 19.
Θα υπάρχουν ατομικά τσουρεκάκια για κάθε παρευρισκόμενο, το δε φλουρί θα είναι μια Χρυσή Λίρα Αγγλίας.


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ

Στις 7 Φεβρουαρίου 2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο παραδοσιακό Μεσσηνιακό γλέντι με γουρνοπούλα και παράλληλα ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας, στην Κοσμική Ταβέρνα «ΠΡΟΤΑΣΗ» (πρώην ΓΑΣΤΡΑ) του συμπατριώτη μας Χρ. Καμπούκου.

Γιά τα μικρά παιδιά θα υπάρχει κλόουν-εμψυχωτής, που θα τα απασχολεί δημιουργικά. Επίσης θα γίνει και διαγωνισμός παιδικής αποκριάτικης μεταμφίεσης με μεγάλο δώρο.
Η κάθε πρόσκληση κοστίζει 17 € και το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει γουρνοπούλα σε
μεγάλη ποσότητα.
Το κέντρο διαθέτει πλούσιο ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα.


ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Στις 09 Φεβρουαρίου 2010 ημέρα Τρίτη, παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους και ώρα 18:15, στην εκκλησία της Υπαπαντής -Εγνατία οδό, απέναντι από την Παναγία Δεξιά- όπου φυλάσσεται η εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους, δημιούργημα των Φιλιατρινών της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρικός Εσπερινός με την καθιερωμένη Αρτοκλασία αφιερωμένη στον θαυματουργό Άγιο Χαράλαμπο πολιούχο της πόλης των Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.